Get Adobe Flash player

„ A jövő elkezdődött” Óvodaavatás Lukácsházán

2014. október 04.

Nagy nap volt az október 4-i Lukácsháza és Gyöngyösfalu életében, hiszen alig 6 hónappal az alapkőletétel után felavatták a korszerű, egységes óvodai-és bölcsődei intézményt.
A részben pályázati forrásból, részben a települések hozzájárulásából megújított létesítmény 4 csoportban várja a körjegyzőséghez tartozó települések kisgyermekeit.
A megnyitó ünnepség a Himnusz hangjai után Szafián Petra 5. osztályos tanuló versmondásával vette kezdetét, majd Máté Mihályné köszöntötte a vendégeket. Ezt az óvodások színpompás műsora követte.
Tar János és Virág János, a két település vezetője beszédében hangsúlyozta, hogy nagyon sok ember összefogására és munkájára volt szükség, hogy ez az álom megvalósuljon.
Az iskola Pipitér csoportjának népdalcsokra után Ágh Péter országgyűlési képviselő mondott ünnepi beszédet, majd Kalincsák Balázs és Porpáczy József esperes áldotta meg az intézményt.
Máté Mihályné a kivitelező Szárnyas Kft vezetőjétől, Szárnyas Ferenctől vette át jelképesen az épület kulcsát, majd Kovács Ferenctől, a Vas Megyei Közgyűlés elnökétől az elismerő oklevelet az óvoda fennállásának 40. évfordulója alkalmából.
Az óvónők műsora után következett az ünnepélyes szalagátvágás, majd a népes közönség megtekinthette az óvoda helyiségeit.
A rendezvény fogadással zárult

2014. október 04.

 

Galériánkban még több képet tekinthetnek meg az avatásról !

 

Ma 2021. július 24., szombat, Kinga és Kincső napja van. Holnap Kristóf és Jakab napja lesz.

Keresés

Bejelentkezés

Oldalainkat 320 vendég és 0 tag böngészi